INTERVIU cu Jennifer Sighicelli, elevă a Colegiului de Arte „Regina Maria” din Constanța, despre iubirea care se numeşte muzică

0
383

Constanţa este pepinieră de tinere talente. Jennifer Sighicelli, în vârstă de 16 ani, elevă a Colegiului de Arte „Regina Maria” din Constanța, este un exemplu, pe care Focus Press a dorit să îl aducă în atenţia cititorilor!

Adolescenta îndrăgostită de stilul canto clasic a acordat un interviu ziarului Focus Press, în cadrul căruia a vorbit atât despre pasiunea sa, cât şi despre concursurile la care a participat de-a lungul timpului.

„Pasiunea pentru muzică am descoperit-o la vârsta de 12 ani, am început cu muzica ușoară, apoi la vârsta de 14 ani, odată ce am intrat la liceu, am ales canto clasic. La Liceul de Artă „Regina Maria” din Constanța nu există secțiunea de muzică ușoară, așa că am decis să aleg canto clasic, în speranța că mi se va potrivi, și eu cred că mi se potrivește. În prezent fac orele de canto cu doamna Roxana Băluță”, a precizat Jennifer.

„Anul trecut, pentru că am făcut orele online, am avut timp mai mult să cânt, să exersez”, a spus Jennifer, care este în clasa a X-a. Tânăra studiază canto clasic în fiecare zi, câte două ore, pe lângă orele pe care le face la liceu, iar asta pentru că muzica este cu adevărat pasiunea ei.

De altfel, ea crede că talentul este ereditar: bunica ei a cântat pe scene mari, în cadrul concertelor, festivalurilor de operă.

Vă invităm să urmăriţi declaraţiile tinerei în materialul VIDEO:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.