Un bloc de patru etaje de pe strada Smârdan se modifică

0
425

Primăria municipiului Constanța a emis în cursul zilei de vineri, 3 decembrie a.c.,  o nouă autorizație de construire pentru modificarea unui bloc de pe strada Smârdan la numărul 12A și Lot 3, ce aparține investitorului Abduraim Sybel.

Actul eliberat de municipalitate se referă la „Modificare de proiect în curs de execuție autorizat cu AC nr. 1417/13.10.2020, construire imobil locuințe colective în regim de înălțime de P+3-4 retras și împrejmuire teren prin recompartimentare, destinație spațiu tehnic în apartament etaj 3 și realizare spații tehnice la etajul 4 și extindere etaj 4”.

Precizăm faptul că prima autorizație de construire emisă de primărie pentru obiectivul de investiții de pe strada Smârdan a fost eliberat la data de 13 octombrie 2020, “Construire imobil de locuințe colective în regim de înălțime de P+3E+4E retras, şi împrejmuirea terenului aferent”.

Cu toate că în certificatul de urbanism cu numărul 865 din martie a.c. municipalitatea a transmis că nu poate fi extins etajul 4, prin autorizația de construire emisă vineri, 3 decembrie a.c., este permisă această extindere.

Beneficiarul investiției este Abduraim Sybel, Întreprindere Individuală, înființată în  anul 2010, având sediul pe strada Tineretului din municipiul Medgidia.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.