Descinderi la cămătarii contrabandiști din Năvodari: au fost confiscate bijuterii din aur, bani și țigări

2
8958
Foto cu rol ilustrativ sursa: G4media.ro

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de contrabandă cu produse din tutun și camătă.

În urma cercetărilor, în cursul zilei de ieri, polițiștii au descins în 4 locații din orașul Năvodari,  la domiciliile a 3 persoane (2 bărbați și o femeie), cu vârste cuprinse între 49 și 61 de ani, bănuite că ar fi oferit sume de bani cu titlu de camătă și ar fi efectuat contrabandă cu produse din tutun.

Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 1.500 de grame de bijuterii de culoare galbenă, 36 de ceasuri de diferite mărci, 3 telefoane mobile, 6 chei de autoturisme, 3 certificate de înmatriculare, 15 contracte de vânzare-cumpărare ale unor autoturisme și un act de promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare a unui teren.

Totodată, au fost ridicate 2.340 de bucăți de țigarete, de diverse mărci, precum și sumele de 3.272 de lei și 475 de lire turcești.

Valorea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 150.000 de lei.

Activitățile au beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale.

D.A.

2 COMENTARII

  1. Sa meargă politia și moaca zis micuța din Năvodari care da bani cu cămătar și se folosește de romii turci din Năvodari, sperie oamenii cu turcii din Năvodari

  2. Sa meargă organele competente, polițiștii, procurorii și la cămătaru moaca, mocuta Cristian, care da bani cu cămăta și amenință oamenii cu romii turci din Năvodari,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.