Detalii din ancheta scheletului uman găsit la Constanța: descoperirea a fost făcută în urma unui incendiu de vegetație uscată

0
1269
foto arhivă, cu rol ilustrativ

Un cadavru aflat în stare de descopunere (schelet uman) a fost găsit la periferia orașului Constanța – anunțau, în cursul zilei de marți, 19 septembrie, anchetatorii. Focus Press a aflat detalii despre acest caz, fiind vorba despre faptul că trupul neînsuflețit a fost descoperit după ce, în zonă, a avut loc un incendiu de vegetație uscată.

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni, 18 septembrie, în zona cuprinsă între strada Justiției și depozitele Oil Terminal din municipiul Constanța. Acesta a fost lichidat de pompieri, iar când se făceau cercetări în zonă, la data de 19 septembrie, a fost găsit un cadavru uman, carbonizat.

Acesta a fost găsit după calea ferată de pe strada Justiției, până în depozitele Oil Terminal.

Potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba de un bărbat în vârstă. Se pare că nu ar fi murit în incendiu, decesul survenind în urmă cu mai multe luni. Chiar dacă trupul neînsuflețit era carbonizat, specialiștii și-au putut da seama că era deja în stare avansată de descompunere în momentul izbucnirii incendiului. Hainele erau groase, de iarnă, iar bărbatul avea și pampers pe el. De asemenea, nu avea dinți. Primele suspiciuni ar fi că e vorba de un om al străzii.

În cauză se efectuează cercetări.

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 14.25 , polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că , în incinta unei societăți comerciale, a fost găsit un cadavru carbonizat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În acest caz, cercetările sunt continuate, de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului”, potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.