Deținuții de la Poarta Albă au nevoie de combustibil de peste 6 milioane de lei

0
165

Penitenciarul Constanța – Poarta Albă a demarat o licitație deschisă on-line pentru achiziționarea de combustibil lichid ușor tip M, folosit pentru încălzirea și preparea hranei deținuților. Pentru următorii doi ani, închisoarea are nevoie de maximum 1.520 de tone de combustibil.

Penitenciarul Constanța – Poarta Albă vrea să încheie un acord-cadru pentru achiziționarea a maximum 1.520 de tone de combustibil lichid ușor tip M, în următorii doi ani. Acesta este necesar pentru asigurarea încălzirii spațiilor și prepararea hranei persoanelor private de libertate. Livrările trimestriale se vor face conform comenzilor transmise de penitenciar, la sediul acestuia din comuna Poarta Albă. La finalul acordului-cadru, furnizorul va efectua gratuit curățarea rezervoarelor de depozitare a combustibilului.

Firmele interesate pot depune oferte până la data de 07.12.2020, ora 15.00, iar câștigătorul va fi ales în baza criteriului de atribuire prețul cel mai scăzut. Valoarea totală estimată a acordului-cadru este de 6.080.000 de lei, iar valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 640.000 de lei.

Ofertanții trebuie să își prezinte cifra de afaceri anuală generală pentru a își demonstra situația economică și financiară, și să depună o garanție de participare de 60.000 de lei. Cuantumul garanției de bună execuție este de 5% din valoarea finală a contractului.

Joi, 05.11.2020, în Penitenciarul Constanța – Poarta Albă erau închise 968 de persoane.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.