Dezbatere organizată de Mohammad Murad, cu deznodământ dinainte ştiut

0
357

Mohammad Murad a provocat candidaţii la Primăria Mangalia să participe la o dezbatere. Independentul Murad i-a avut alături doar pe doi dintre candidaţi, pe Zanfir Iorguş (PSD) şi pe Mihai Crăciun (PMP), dar asta nu a fost o problemă, atâta timp cât scopul întrunirii a fost unul singur: demonizarea lui Cristian Radu şi stabiliarea unei „alianţe” care să îl învingă în alegeri pe actualul edil.

După zeci de minute de discuţii, toţi cei care au urmărit discursurile au fost cât pe ce să spună: Zanfir Iorguş a renunţat la aspiraţiile de a ajunge primar al Mangaliei şi anunţă că îl susţine pe Mohammad Murad – fapt care ar reieşi din următorul VIDEO:

Numai că, Iorguş a revenit spunând că face front comun cu Mohammad Murad. Condiţia este însă ca Mohammad Murad să îşi asume că va duce la îndeplinire toate proiectele enunţate de Zanfir Iorguş în această campanie electorală. Decizia a rămas „în pronunţare” pentru a doua zi – adică sâmbătă, 19 septembrie.

Reamintim, în acest context, că încă de joi, 17 septembrie, primarul Cristian Radu comenta că Mohammad Murad „este candidatul PSD”, sugerând că Zanfir Iorguş se va retrage pentru a-l susţine pe candidatul independent.

Video complet de la dezbaterea de vineri:

Dezbatere electorala pentru Primaria Mangaliei

Dezbatere electorala pentru Primaria Mangaliei

Publicată de Mohammad Murad pe Vineri, 18 septembrie 2020

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.