Fost profesor universitar în Beijing, actualmente pensionar și rezident în casa fiului din Constanța, creştinat la 84 de ani

0
502
sursa foto: preot Jean Ion

Caz impresionant! Un fost profesor universitar în Beijing, actualmente pensionar şi rezident în casa fiului din Constanţa, a fost creştinat zile trecute de preotul Jean Ion. Fostul profesor Constantin Qi, în vârstă de 84 de ani, a fost botezat la domiciliu din cauza unor probleme medicale.

Câți în Hristos v-ați botezat, in Hristos v-ați şi-mbrăcat! Ieri dimineață (miercuri, 16 septembrie a.c. -n.r.), am avut bucuria de a primi in rândurile noastre, ale creștinilor ortodocși, pe Constantin Qi, fost profesor universitar în Beijing, actualmente pensionar și rezident în casa fiului Mihai Qi din Constanța.

Vârsta (84 de ani) şi boala, ne-au silit să oficiem aceste taine de inițiere, la domiciliu, dar cu foarte mare emoție trăite! După botezul și cununia religioasă, din 2004, a fiului Mihai, oficiate de Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, miercuri, tot cu binecuvântarea Ierarhului nostru, a venit rândul tatălui. Îi dorim lui și familiei sale, precum și nasului, pr. Costică Antoche, sănătate, pace, binecuvântare și urcuș duhovnicesc“, susţine preotul Jean Ion de la Parohia “Sfântul Vasile” din Constanţa.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.