Digul din Portul Turistic Tomis a prins culoare. Va avea loc şi un concurs de artă stradală

0
1481

“Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022” aduce un upgrade orașului și inaugurează prima galerie de artă colaborativă de la malul mării, parte integrată a proiectul #ComeToUpgradeYourCity.

Digul din Portul Turistic Tomis a prins culoare printr-o pictură murală de 50 metri lungime, semnată de artiști consacrați, precum Wanda Hutira, Maria Zurbagiu sau Cristian Moldovan. Tematica stabilită pentru lucrările de artă a fost “human technology” și a avut ca principal scop reliefarea rolului vital pe care tehnologia îl joacă în viețile noastre.

”În cadrul acestei galerii, am rezervat un spațiu și pentru tinerii artiști. Astfel, lansăm competiția “#ComeToUpgradeYourCity – concurs de artă stradală“, ce se va desfășura în perioada 1 mai – 30 iunie 2021 și este dedicat pictorilor talentați cu vârsta de până în 25 ani. Acesta își propune promovarea tinerilor artiști și valorificarea artei urbane constănțene, prin realizarea unor proiecte și activități legate de manifestarea artistică în spațiul public”, susțin reprezentanții proiectului.

Concursul este disponibil aici: https://fb.me/e/3CSD1TGIzProiectul este realizat de către Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, al Administrației Portului Constanța, al Tomis Marina și al Băncii Comerciale Române (BCR).

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.