Din această noapte, toată Constanța va avea, iar, apă caldă

0
531

Cele trei avarii ale rețelei de transport al agentului termic au fost reparate, în acest moment se reumple magistrala 1 a R.A.D.E.T. Astfel, de la miezul nopții, punctele termice din municipiul Constanța afectate de avarii vor relua furnizarea de apă caldă către locuitori.

Din această noapte, toată Constanța va avea, iar, apă caldă, ne asigură administratorul special al Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice Constanța, ing. Liviu-Dorel Popa.

„Lucrările făcute astăzi (15.10.2020 – n.r.) la cele trei avarii de pe rețeaua de transport (aflate între Balada și fostul ICIL) au fost finalizate și acum se încarcă instalațiile. Am început umplerea magistralei 1 cu cei de la Electrocentrale și cele 34 de puncte termice vor furniza apă caldă de consum în tot orașul în jur de miezul nopții“, ne-a declarat ing. Liviu-Dorel Popa.

Administratorul special ne-a explicat că rețeaua de transport al agentului termic preluată în administrare de la 1 decembrie 2019 este veche și tot timpul apar avarii.

„Rețeaua de transport al agentului termin pe care am luat-o la 1 decembrie este ciurs. De la începutul anului și până acum am avut peste 360 de intervenții la această rețea, iar R.A.D.E.T. face toate lucrările cu forțe proprii“, a mai spus Liviu Popa.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.