Primarii aleși, validați de instanță pe funcții: iată despre cine este vorba

0
1417
Județul Constanța

A sosit ziua cea mare pentru unii primari din județul Constanța, când instanța le-a validat mandatele. Este vorba despre aleși locali, cei mai mulți din comune aflate în partea de nord a județului, validați de Judecătoria Hârșova.

Astfel, data de 15 octombrie a fost ”rezervată” pentru validarea lui Viorel Ionescu, reales primar al orașului Hârșova, a Dorinelei Irimia, realeasă primar al comunei Saraiu, Tudorel Gurgu, reales la Ciobanu și Vasile Simion, reales la Primăria Ghindărești.

De asemenea, instanța a validat mandatul Anicăi Tufa, la Primăria Gârliciu, Costel Armășescu, pentru Primăria Pantelimon, Eugen Marius Berbec, reales la Primăria Vulturu, Nicolae Ioniță, validat pentru Primăria Horia, Iulian Tudorache, pentru Primăria Crucea, dar și Constantin Baltă, pentru Primăria Topalu. Și Cati Hristu, ales ca primar al comunei Cogealac, a fost validat tot joi, 15 octombrie, la Judecătoria Constanța.

O parte din aleșii locali din județ au fost deja validați încă de zilele trecute, dar mai sunt și alții care așteaptă încă să le vină rândul. Printre aceștia se numără și Vergil Chițac, care urmează a fi validat pe data de 20 octombrie.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.