VIDEO! CIRC total la PSD Constanţa: se negociază, cu SCANDAL, ordinea pe lista de candidaţi pentru Parlament! În faţa sediului s-au adunat susţinătorii lui Făgădău, Vişan şi Ţuţuianu

1
3035

Social-democrații constănțeani au fost convocați joi, 15 octombrie, la o ședință-fulger. Este vorba despre un Birou Permanent Județean întrunit, din câte se pare, pe fondul nemulțumirilor care au “transpirat” deja în presă, în legătură cu “facerea” listelor de candidați pentru Parlamentul României.

De altfel, o ședință de partid a avut loc și miercuri, în cadrul căreia președintele PSD Constanța, Felix Stroe, și-a pus mandatul pe masă; mai mulți primari au spus că nu este cazul să se facă acum schimbări și se pare că Stroe va fi cel care va deschide lista de candidați la Senat.

UPDATE, ora 19.00:

La sediul PSD Constanţa s-au strâns 30-40 de tineri social-democraţi, care spun că au venit pentru a-l susţine pe Decebal Făgădău, să îi reprezinte în Parlament – vezi VIDEO! În aceste momente se negociază ordinea pe listele de candidaţi pentru Parlament!

UPDATE, ora 20.00:

În faţa sediului PSD s-au strâns şi mai mulţi susţinători ai lui Decebal Făgădău, care spun că doresc ca acesta să se regăsească pe un loc eligibil pe lista de candidaţi la parlament. Aceleaşi persoane cer loc eligibil şi pentru deputatul George Vişan. Printre susţinători se numără şi consilierul Liviu Merdinian.

Tot în faţa sediului PSD se află şi susţinători ai lui Horia Ţuţuianu, un alt aspirant la un loc eligibil. Liderul acestui grup este Nicoleta Bercaru.

Mai multe detalii legate de nemulțumiri:

A.C., V.I.

1 COMENTARIU

  1. Doar comunistoizi din specia administrator de bloc “se stiu ei”sau “cum va numiti? – hai maaaa!…”Anonymous”. Verze carunte cu nanaul p-afara. Care cred ca singurele si marile probleme ale unui oras sunt alea cosmetice – trotuarele si pomii. penibili in stare de nu mare lucru intr-o viata. ASTIA SUNT SUSTINATORII MARELUI PRIMAR FAGADAU. Ah – am uitat – si maica-sa, aia cu 5 voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.