Din ce în ce mai multe blocuri se ridică în Constanța. Mai răsare unul de patru etaje în zona magazinului Elvila

0
691

Deși Constanța este sufocată de blocuri se construiește din ce în ce mai mult. Nici un petic de teren nu va mai rămâne liber probabil, deoarece apetitul investitorilor imobiliari este crescut. Cert este că și piața imobiliară o cere pentru că, în ultima perioadă, constănțenii au ales să își achiziționeze apartamente în blocuri noi.

Recent, un constănțean, Adrian Sandu, a cerut acordul de mediu pentru a ridica un imobil în zona magazinului Elvila, în apropierea Centrului Comercial Carrefour. Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a decis ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei comisiei de analiză tehnică din data de 18.11.2020 că proiectul „Construire imobil locuițe colective D+P+4E si împrejmuire teren” propus a fi amplasat în municipiul Constanța, strada Nespecificată, parcela A489/8, nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul etapei de încadrare.

Blocul de patru nivele ce se va ridica pe o suprafață de 400 mp va avea 18 apartamente distribuite astfel: la parter, etajul 1, etajul 2 și etajul 3, câte patru apartamente, iar la etajul al patrulea, două apartamente. Se vor asigura 25 locuri de parcare pentru autoturisme în incinta proprietatii, 10 în cadrul subsolului și 15 exterioare.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.