Dinamo, gest emoţionant pentru Javier Humet! Întreaga echipă de handbal, alături de colegul lor la Constanţa în cele mai dificile momente

0
141

Întreaga echipă de handbal de la Dinamo a participat la funeraliile soţiei lui Javier Humet, la Constanţa, chiar dacă joi vor avea meci în Cupa României.

Javier Humet trece prin momente dificile după ce soţia sa, Ana Aida, s-a stins în urma unui atac cerebral. “Dulăii” au fost alături de coechipierul lor. Ei au fost prezenţi la funeraliile Anei, care au avut loc miercuri la Constanţa.

Dinamo a câştigat meciul din optimile de finală din Cupa României cu CSM Focşani, scor 29-24 şi s-au calificat în sferturile competiţiei. Imediat după meci, “dulăii” lui Constantin Ştefan au plecat spre Constanţa.

Întreaga echipă afost alături de Javier Humet în cele mai grele momente ale handbalistului român de origine spaniolă. Apoi, după funeralii, echipa a revenit la Bucureşti pentru că joi se vor disputa sferturile de finală.

Dinamo va întâlni în această fază CSM Bucureşti, joi de la 18:25, în Sala Rapid. Campioană pentru a cincea oară consecutiv, Dinamo vrea să îşi treacă în cont şi Cupa României, la finalul acestei săptămâni.

Vor să îi dedice trofeul lui Javier Humet, colegul lor care trece prin cele mai grele momente din viaţa sa. La doar câteva zile după celebrarea titlului, soţia handbalistului a suferit un atac cerebral şi a fost internată la spital.

După 10 zile în care a stat internată, Ana Aida s-a stins. Javier Humet şi Ana Aida s-au căsătorit în anul 2017 la Constanţa, ea fiind motivul pentru care handbalistul a decis să îşi ia cetăţenia română şi să se mute la noi în ţară.

De la începutul sezonului evoluează la Dinamo şi este unul dintre cei mai valoroşi handbalişti ai naţionalei României. El a ajuns în urmă cu 7 ani în România şi a recunoscut că nu s-a gândit niciodată că se va muta la noi în ţară:

Da, mă simt român. Păi sunt de mult timp aici şi cred că mă simt ca acasă deja. Sub nicio formă nu mă gândeam că o să mă stabilesc în România. Aveam de gând să joc un an şi apoi să văd ce se întâmplă, dar chiar nu mă aşteptam la aşa ceva”, a spus Humet în momentul în care a devenit cetățean român.

Am sperat timp de zece zile într-un miracol, dar cu toate rugăciunile noastre soția sa a plecat pentru totdeauna”

După atacul cerebral suferit de soţia sa, întreaga suflare dinamovistă a fost alături de Javier Humet, care a sperat până în ultimul moment într-o minune.

Din păcate, soţia lui Javier Humet s-a stins din viaţă în secția de terapie intensivă de la Spitalul de Urgență Floreasca, la finalul săptămânii trecute:

Condoleanțe, Javier Humet! Suntem alături de tine! Suntem cutremurați și găsim cu greu cuvinte în aceste momente teribile pentru campionul nostru Javier Humet. Am sperat timp de zece zile intr-un miracol, dar cu toate rugăciunile noastre soția sa a plecat pentru totdeauna într-o lume mai bună. Clubul Sportiv Dinamo și întreaga familie a sportului dinamovist sunt alături de tine, Javier!Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a fost mesajul celor de la Dinamo.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.