“Dinner in the sky” nu mai ajunge nici în acest an pe litoral, dar vine la anul

0
995

“Dinner in the sky” un concept inedit, lansat pe piaţa din România undeva în anul 2011, a ajuns pentru prima oară pe litoralul românesc în același an, în stațiunea Mamaia. Atunci peste 150 de persoane au trăit o experienţă unică. Au luat cina pe o platformă ridicată la o înălţime de 50 de metri. Ultima oară când acest concept a fost prezent pe litoral a fost în anul 2018 și din păcate nici în acest an nu va ajunge pe litoral.

Conceptul implică ridicarea unei platforme la 50 de metri înălţime, unde 22 de persoane pot lua masa bucurându-se de privelişte, dar şi de adrenalină. O sesiune durează aproximativ 30 de minute, iar platforma va fi ridicată de 8 ori pentru „Dinner in the sky”, timp în care invitaţii vor trăi experienţa unică a servirii unei mese la înălţime. „Imaginează-ți o întâlnire cu o persoană iubita, la un concert de pian deasupra plajei Marii Negre la asfințit. La Dinner în the Sky vei pluti în aer, lăsând în urmă toate greutățile care te țin pe pământ și te vei umple de frumusețea din jur. În spațiul liber de la mijlocul mesei, pregătiți să facă o artă din momentul servirii cinei, se vor afla cheful bucătar, chelnerul și un entertainer.”, este mesajul cu care reprezentanții conceptului vor să atragă clienții.

Tot aceștia au menționat că nici anul acesta nu vor ajunge pe litoral, însă la anul da. „Din păcate nu vom mai ajunge în acest an în stațiunea Mamaia, dar anul următor vom veni”, au precizat, pentru Focus Press, reprezentanții conceptului.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.