Ionuţ Anghel, candidatul PMP la Primăria Eforie, tranşant în privinţa realizărilor administraţiei locale: “Suntem exact ca acum 4 ani, ba mai rău: ca acum 12 ani”

0
414

Ionuţ Anghel , ce pe care mulţi îl ştiu pentru că gestionează pagina eforieonline.ro, candidează, din partea PMP, la Primăria oraşului Eforie. În cadrul unui interviu acordat Focus Press, fostul consilier liberal a explicat ce a condus la decizia sa, de ce a părăsit echipa actualului primar: „între promisiuni şi fapte, am oferit scuze” şi cum vede el schimbarea la Eforie. Printre proiectele acestuia se numără şi construcţia unor pasarele – motivul este legat de dezvoltarea turismului.

„Nu candiddez pentru funcţie de dragul funcţiei (…)  Mergem pe aceleaşi trotuare de acum 4 ani, pe aceleaşi străzi de acum 4 ani. Nu sunt parcări, nu sunt lumini, nu sunt coşuri de gunoi. Suntem exact ca acum 4 ani, ba mai rău: ca acum 12 ani. Ai noştri din Eforie şi turiştii visează la trecut, cât de frumos, curat, plin de flori” – a declarat Ionuţ Anghel.  

Declaraţiile complete le puteţi urmări în interviul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.