Directorul CFR: Cererea pentru punerea în circulaţie a unui tren InterCity pe ruta Braşov-Constanţa se află încă în aşteptare

0
245

Cererea pentru punerea în circulaţie a unui tren InterCity pe ruta Braşov-Constanţa, cu trecere prin Bucureşti, se află încă în aşteptare pentru aprobare la CFR SA, însă această garnitură va intra în circulaţie cel mai târziu odată cu noul Mers al Trenurilor, în 12 decembrie, potrivit directorului general al companiei CFR Călători, Dan Costescu.

Urma să facem un tren din Braşov până la Constanţa cu trecere prin Bucureşti, InterCity, cu opriri foarte puţine. Cererea este încă în aşteptare la CFR Infrastructură. Avem vagoanele şi aşteptăm să se hotărască să ne acorde aceste tren. Teoretic, nu au motive să refuze, pentru că sunt bani suplimentari pe care îi câştigăm şi noi şi ei. La noul Mers al Trenurilor va fi introdus oricum. Noi am încercat să îl introducem mai devreme în circulaţie“, a dat asigurări Costescu.

Preţurile pentru acest InterCity urmau să fie la nivel de InterRegio. “În privinţa preţului – de asta am şi vrut să îl avem înainte – este perioada de promovare şi preţurile vor fi identice cu cele ale unui IR“, susține Costescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.