Directorul DSP Constanţa, Cristina Schipor: “Mâine şi poimâine vom deschide centrele la Hârşova şi Cernavodă. Prima etapă va dura până la sfârşitul lunii”

0
733
Cristina Schipor, directorul DSP Constanţa

Faza 1 de vaccinare anti-Covid a debutat luni, 4 ianuarie a.c., la Constanţa. Cadrele medicale din judeţul nostru vor imunizate împotriva COVID-19. Directorul Direcţiei de Sănătate Publică, ec. Cristina Schipor, susţine că vor exista șase centre pentru vaccinarea personalului medical, respectiv: Spitalul Municipal Mangalia, Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia, Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, Spitalul Municipal Medgidia și Spitalul Militar de Urgență “Al.Gafencu” SMMIT.

Astăzi am început cu şase centre de vaccinare în judeţul Constanţa. Mâine şi poimâine vom deschide centrele la Hârşova şi Cernavodă. Astăzi, la ora 04.00, am verificat o tăviţă de vaccin de la Spitalul Militar, vaccin care l-am adus la DSP unde s-a distribuit pe centre. A fost dus dimineaţă la şase centre de vaccinare ca să putem la prima oră să începem vaccinarea. Bineînţeles că orice început a început puţin timid, dar o să facem faţă. Prima etapă va dura până la sfârşitul lunii“, a declarat Cristina Schipor.

A.V.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.