Directorul Teatrului pentru Copii Constanța și-a înaintat demisia

2
477

Romică Stan și-a înaintat demisia din funcția de manager al Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“. În locul său va fi numit un director interimar, până la organizarea concursului.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a primit miercuri, 06.01.2021, demisia managerului Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“, Romică Stan.

În locul său va fi numit un director interimar, de către președintele C.J.C., până la organizarea concursului pentru ocuparea postului. Mihai Lupu se va consulta în această privință cu actorul și profesorul Lică Gherghilescu, consilierul personal al lui Mihai Lupu pe domeniul cultural, care a fost și el manager al Teatrului pentru Copii timp de 17 ani, până în 2017.

„L-am rugat pe domnul Gherghilescu să se gândească bine și să facă propuneri, pentru ca teatrul să funcționeze așa cum trebuie până când vom scoate postul la concurs“, a declarat Mihai Lupu.

Valentin ISPAS

2 COMENTARII

  1. Domnul Romică Stan a fost obligat să demisioneze pentru ca fostul director, Lică Gherghilescu să-și pună oamenii-marionete pe care să-i poată conduce după bunul plac. Se fac presiuni puternice și la Teatrul de Stat, urmărindu-se înlocuirea actualului director, Erwin Şimşensohn și manipularea din umbră a acestei instituții. Interesant este că L. Gherghilescu și-a dat demisia în 2018 de la conducerea teatrului de păpuși pe motive de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.