Discuții între conducerea DSP Constanța și cea a Spitalului de Boli Infecțioase despre deschiderea centrului de evaluare

0
327
Discuții la sediul DSP Constanța

Centrul de evaluare al bolnavilor cu COVID-19 din Constanța se va deschide în Medeea, acolo unde Spitalul de Boli Infecțioase deține o clădire și pe care a preluat-o de la societatea căreia i-o închiriase. În ceea ce privește Spitalul de Boli Infecțioase, acesta ar putea primi autorizație parțială, pentru secțiile ce se reabilitează.

În cursul zilei de 13 ianuare a avut loc o întâlnire de lucru între conducerea DSP Constanța, directorul executiv Schipor Cristina, directorul executiv adjunct Iliuță Ramona și Șef Departament Sănătate Publică doctor Cocu Mihaela, și echipa managerială de la Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, manager interimar, doctor Cambrea Claudia , și doctor Dumea Elena director medical.

Principalele puncte de discuție ale întâlnirii au fost structura noului centru de evaluare pentru pacienți Covid care este în curs de organizare în zona Medeea din Constanța. Acesta va funcționa pe strada Ion Ionescu de la Brad nr.4, acolo unde Spitalul de Boli Infecțioase deține un spațiu și l-a preluat în urma unui proces de la firma care funcționa aici, urmând a avea 12 paturi, deservite de personalul medical al unității snaitare.

De asemenea s-a discutat și posibilitatea autorizării parțiale a spitalului Clinic de Boli Infecțioase pe măsură ce lucrările de reabilitatea se vor încheia. C

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.