DNA verifică organizarea unor concursuri în cadrul Primăriei Constanţa

5
3417
Primăria Constanța

Procurorii anticorupţie fac verificări în Primăria Constanţa, în legătură cu organizarea unor concursuri, spun surse cadrul instituţiei.

Momentan, nu există detalii în legătură cu verificările efectuate de DNA, dar se pare că ar fi vizate concursuri organizate săptămâna trecută.

Începând de săptămâna trecută, la nivelul Primăriei Constanţa au fost anunţate mai multe concursuri; inclusiv azi, 27 decembrie, are loc concursul pentru postul de secretar al municipiului, înscrisă fiind Mirabela Călin şi încă o persoană.

“Nu confirmăm, nici nu infirmăm. Respectăm acţiunile oricărei instituţii a statului şi nu comentăm”, au precizat reprezentanţii Departamentului de Comunicare din cadrul Primăriei Constanţa.

Pe de altă parte, mai susţin surse din primărie, procurorii DNA ar fi ajuns în instituţie exact când avea loc concursul pentru postul de secretar general al municipiului Constanţa.

UPDATE: Candidaţii pentru postul de secretar au “picat” testul de la proba scrisă.

A.C.

Citeşte şi:

5 COMENTARII

  1. Nu este singura inscrisa Mirabela Calin. Cu o simpla cautare pe site-ul primariei ati fi observat ca au fost admise doua dosare pentru acest post. Verificati sursele!

  2. DNA să verifice, cum să extins autoservirea ALFABETA din Tomis3, fără aprobarea locatarilor al blocului LT6.Sa făcut sesizări la toate instituțiile statului mai puțin la DNA, refuzând să dea explicații spunând că au aprobare de la primărie.

  3. DNA să verifice, cum să extins autoservirea ALFABETA din Tomis3, fără aprobarea locatarilor al blocului LT6.Sa făcut sesizări la toate instituțiile statului mai puțin la DNA, refuzând să dea explicații spunând că au aprobare de la primărie.

  4. Sa il verifice si pe Horia cum a plecat si cum s-a intors de 3 ori la OPC. Oficiul e platit din banii publici asa ca spor la treaba.

  5. Spor la treabă pentru cine? 1pentru Horia Constantinescu si 2 pentru cei ce-l verifica pe Horia Constantinescu pentru că vine și pleacă de pe un post public cum este OPC de parcă ar fii la casa lui personală adica iese și intră în casă cînd vrea. Râu așa ceva tocmai la OPC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.