Doctorii ar fi refuzat să opereze o femeie gravidă, la Alba Iulia, pentru că nu avea testul COVID-19: bebelușul a murit

0
194
Imagine cu rol ilustrativ

Un caz absolut șocant a avut loc la Spitalul Județean din Alba Iulia. O femeie însărcinată, căreia îi sosise sorocul, a venit la spital, dar medicii au preferat să o țină în izolare pentru că nu avea făcut testul pentru coronavirus, scrie stiripesurse.ro

Familia acuză faptul că medicii au refuzat să îi facă operația de cezariană, iar femeia a fost lăsată să se chinuie o noapte întreagă, pânâ când a venit testul Covid-19. Testul a venit negativ, într-un final, iar medicii au operat-o pe femeie. Din nefericire fătul a murit 2 zile mai târziu, informează Ziare.com.

Cei de la Spitalul Județean susțin că femeia ar fi fost operată în regim de urgență.

“Nașterea a avut loc vineri, prin operație cezariană de urgență, nou născutul primind scorul Apgar de 2 a fost transferat de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea la secția Neonatologie, cu elicopterul, deoarece la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Targu Mureș nu au fost locuri disponibile.

Operația de cezariană s-a facut de urgență, înainte de a primi rezultatul testului COVID, cu precauțiunile necesare. Mama este în Alba Iulia, rezultatul testului COVID fiind negativ. Femeia însarcinată a venit cu membrane rupte, a fost monitorizată pentru naștere normală, dar când starea fatului s-a agravat, s-a intervenit prin cezariană”
, a transmis Spitalul Județean de Urgențe Alba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.