VIDEO. Corina Martin, proiect măreț la Constanța: vrea să construiască un parc hidrologic pe mare

0
1697

Partidul Ecologist Român, Filiala Județeană Constanța, a prezentat vineri, 14 august, a.c. platforma program a candidatului Corina Martin pentru Primăria Constanța. Unul din proiectele de anvergură pe care și le-a propus Corina Martin este construirea unui parc hidrologic pe mare numit “Mica Veneție”. Un alt proiect măreș este amenajarea unui parc în zona Modern.

Corina Martin a precizat că orașul Constanța trebuie să fie perla Mării Negre, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, candidata la Primăria Constanța vine cu un proiect inedit, „Mica Veneţie”. Proiectul se va dezvolta pe mare și va fi amplasată în dreptul Cazinoului.

Zona trebuie extinsă pentru atragerea turiştilor. Intenţia noastră este să dezvoltăm construcţia hidrotehnică şi modernă, prin amenajarea de cheiuri și platforme care să însemne de fapt teritorii castigate asupra mării. Deci vom crea o zonă pe mare, la care vom ajunge cu ambarcaţiuni. Vom avea acces la restaurante, terase, promenade şi alte spaţii. Orașul Constanța trebuie să devină perla Mării Negre, orice oraș port trebuie să devină un oraș bijuterie iar noi avem această posibilitate și acest proiect vizionar“, a mai precizat Corina Martin.

Parcul Modern se va amenaja în patru etape. În total această zonă se va transforma într-un parc imens de 20 hectare, terasat, care să coboare prin alei şerpuite, cu piste de biciclete, bănci, tonete de înghețată, etc.

Platforma Program a Corinei Martin

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.