DOCUMENT. Iată ce salarii vor avea angajații Primăriei Constanța

0
3284

Consiliul Local Constanța a aprobat vineri, 29.01.2021, noile salarii ale angajaților din Primărie și din societățile aflate în subordinea sa.

Datorită creșterii salariului de bază minim în acest an, Consiliul Local Constanța a aprobat noile salarii ale angajaților din Primărie și din societățile aflate în subordinea sa.

„Având în vedere că Guvernul a decis stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat la 2.300 de lei, iar prin excepție pentru personalul încadrat în funcții superioare, cu vechime în muncă de cel puțin un an la 2.350 de lei, se modifică salariile de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanța și din serviciile publice aflate în subordinea Consiliului Local Constanța. Sumele suplimentare necesare se asigură de către Primărie, le-am avut în vedere și se încadrează în fondurile bugetare pe acest an“, a explicat primarul Vergil Chițac.

Potrivit proiectului de hotărâre aprobat de consilierii locali, secretarul general al municipiului, Georgiana Gospodaru, va avea un salariu de bază de 14.300 de lei. Leu Dan Petre, arhitectul-șef, va încasa un salariu de bază de 12.658 de lei, directorii generali – 12.658 de lei, directorii generali adjuncți – 12.055 de lei, ca și directorii executivi, cum ar fi Marcela Frigioiu. Șefii de serviciu pornesc de la 9.871 de lei (de exemplu Marcela Enache și Horia Constantinescu), iar șefii de birou (cum ar fi Ionuț Văduva) 9.213 lei.

Iată toate salariile de bază ale angajaților Primăriei Constanța și ai societăților aflate în subordinea Consiliului Local Constanța.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.