ISU Dobrogea va avea un nou inspector-șef, din 4 februarie, adus de la Botoșani

0
1276

Col.dr.ing. Mihail-Cristian Amarandei a acceptat propunerea de a fi numit la conducerea I.S.U. Dobrogea din 4 februarie a.c.

Detașarea col. Ionel Roșca în funcția de inspector-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea expiră pe 3 februarie a.c. Până acum, acesta nu a fost informat oficial despre ce se va întâmpla de pe 4 februarie, dar col.dr.ing. Mihail-Cristian Amarandei, inspectorul-șef al I.S.U. Nicolae Iorga Botoșani, ne-a declarat că i s-a propus să preia conducerea inspectoratului de la malul mării.

Actualul șef al I.S.U. Botoșani a acceptat, deja, detașarea în Dobrogea, așteaptă acum numirea oficială în acest sens.

Col.dr.ing. Mihail-Cristian Amarandei conduce I.S.U. Botoșani din 31.03.2016, mai întâi ca împuternicit până la 01.12.2016.

Viitorul inspector-șef al I.S.U. Dobrogea este inginer în profilul instalaţii, specializarea instalaţii pentru construcţii al Academiei de Poliţie „A.I. Cuza“ Bucureşti – Facultatea de Pompieri, licenţiat în ştiinţe administrative al Universității „Ştefan cel Mare“ Suceava și doctor în domeniul „Inginerie civilă“ al Şcolii Doctorale a Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi“ Iaşi.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.