DOCUMENT. Iată cum se va reconfigura traficul la McDonald’s Drive Delfinariu! Se modifică şi zona de plasare/ridicare a comenzilor

0
3090

Primarul Vergil Chițac solicită aleșilor locali, în şedinţa din data de 30 septembrie, să aprobe încetarea valabilității unei hotărâri din 2008 a Consiliului Local, ce viza modificarea unei alte hotărâri, din 1997, privind Planul Urbanistic de Detaliu pentru McDonald’s Drive Delfinariu.

PUD-ul care face obiectul hotărârii prevedea extinderea şi supraînălţarea McDonald’s Drive Delfinariu din Constanţa. Premier Restaurants România SRL, firma care deţine McDonald’s, renunţă la acest plan, în schimb, va fi reconfigurat traficul în zonă, după cum ne-a explicat viceprimarul Constanţei, Ionuţ Rusu. Potrivit acestuia, au existat discuţii între reprezentanţii administraţiei locale şi McDonald’s, în contextul în care zona este permanent aglomerată de cei care se aşează în coloană pe o bandă a bulevardului Mamaia, pentru a intra la platformele unde se face comanda/ respectiv se ridică mâncarea.

Potrivit noilor planuri ale Premier Restaurants România SRL, McDonald’s Drive Delfinariu se extinde la sol cu încă două platforme, urmând a rezulta două puncte de comandă şi plată, respectiv două de ridicare a comenzii. În acelaşi timp, ieşirea prin zona cu barieră, care dă în bulevardul Mamaia, se transformă în punct de intrare cu maşina la McDonald’s, se înconjoară unitatea şi se iese apoi tot prin acelaşi punct. Graţie acestei modificări, spune Rusu, se speră ca traficul să fie decongestionat şi, mai mult, să fie create, pe partea cu Soveja, a unor noi locuri de parcare.

De precizat că, în urmă cu două zile, reprezentanţii Departamentului de comunicare al Primăriei Constanţa declarau că, în afară de solicitarea privind încetarea valabilităţi PUD-ului care prevedea supraetajarea, alte cereri nu există. Iată însă că viceprimarul Ionuţ Rusu a oferit detalii lămuritoare pe acest subiect, iar modificările propuse acum pentru zonă pot fi consultate în imaginea ataşată articolului.

A.C.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.