DOCUMENT. Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța va avea mai mulți medici și asistente

0
3024
Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Consiliul Local al Municipiului Constanța se va întruni vineri, 27.11.2020, ora 13.00, în ședință ordinară. Aleșii vor vota noua organigramă și statul de funcții aferent propuse de conducerea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, conf.univ.dr. Stela Halichidis, a propus administrației locale modificarea numărului de personal pe secții/compartimente ca urmarea a înființării de noi posturi și transformării altora.

Pe noile posturi vor fi angajați trei asistenți medicali și un brancardier în Compartimentul de terapie intensivă, un asistent medical în Camera de gardă, un medic primar specialitatea boli infecțioase în cadrul Compartimentului de prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale, un asistent medical în Compartimentul explorări funcționale și ecografie, patru muncitori calificați în cadrul Biroului aprovizionare tehnic investiții administrativ transport și un registrator medical în Compartimentul de evaluare și statistică medicală.

Astfel, dacă aleșii locali vor aproba noua organigramă și statul de funcții ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în ședința de vineri, unitatea medicală va avea 309 posturi în total, dintre care trei de conducere, 278 de specialitate medico-sanitară, 17 TESA și unsprezece muncitori.

Un număr de 301 posturi vor fi finanțate de Casa de Asigurări de Sănătate Constanța și opt de Direcția de Sănătate Publică Constanța. La acest moment, spitalul are 297 de posturi.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța are 166 de paturi, 61 în Secția Clinică Boli Infecțioase Copii (dintre care cinci paturi HIV/SIDA), 54 în Secția Clinică Boli Infecțioase Adulți I și 51 în Secția Clinică Boli Infecțioase Adulți II.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.