Deși e în insolvență, RADET Constanța avea cheltuieli de 10.000 de lei pentru reclamă și publicitate

0
1390

Vineri, 27 noiembrie a.c., ora 13.00, are loc o nouă ședință a Consiliului Local al municipiului Constanța. Pe ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020 al R.A.D.E.T. Constanța.

Consilierii locali constănțeni vor vota vineri, 27.11.2020, și rectificarea bugetului Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice Constanța. Acest lucru este necesar deoarece au fost realizate mai multe lucrări la rețeaua de transport decât cele preconizate, s-au achiziționat echipamente de protecție și unelte pentru personalul preluat prin transfer de la Electrocentrale Constanța S.A. (odată cu rețeaua), s-au redus veniturile din producția vândută (ca urmare a stabilirii prețului pentru populație – consumatori casnici racordați – de către Consiliul Local) și au crescut veniturile din subvenții, deoarece a fost acordată de Primărie, în această lună, subvenția pentru diferența de preț pentru lunile noiembrie și decembrie) etc.

Din aceste motive, s-au diminuat, au crescut sau au trebuit eliminate diferite cheltuieli, printre care și cele de reclamă și publicitate, în valoare de 10.000 de lei.

Potrivit rectificării propuse, veniturile totale ale R.A.D.E.T. Constanța vor fi în acest an de 168.305.000 de lei, iar cheltuielile, de 167.904.000 de lei.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.