DOCUMENTE. Felix Stroe a demisionat de la conducerea RAJA!

0
11314

După ce a condus RAJA timp de 17 ani, Felix Stroe și-a dat demisia astăzi, 1 octombrie a.c., din funcția de manager și din Consiliului de Administrației al companiei de apă.

Fostul candidat P.S.D. la președinția Consiliului Județean Constanța, președinte al Organizației Județene a P.S.D. Constanța, Felix Stroe, a demisionat astăzi, 1 octombrie a.c., de la conducerea RAJA S.A.

”Începând cu data de 1 octombrie, a.c., mi-am dat demisia. Am apreciat că după atâția ani de muncă merit un pic de odihnă. Am avut probleme de sănătate. Acum un an și jumătate am făcut șase operații grele și cred că merit un pic de odihnă. Așa am luat această decizie. În locul meu va rămâne directorul adjunct, Aurel Presură, până vor hotărî acționarii’‘, a precizat Felix Stroe.

Reamintim că Mihai Lupu, noul președinte P.N.L. al Consiliului Județean Constanța, după alegerile de duminică, 27.09.2020, a cerut demisia de onoare a lui Felix Stroe, imediat după aflarea rezultatelor parțiale de la alegerile locale din acest an. Acesta a motivat că nu toate localitățile din județul Constanța sunt racordate la apă, că locuitorii sunt împovărați din cauza prețurilor și că managerul RAJA a amestecat compania de apă cu politica.

V.I., A.C., M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.