Prinși conducând pe drumurile publice, dar fără a deține permise de conducere

0
184
Foto-arhiva

Polițiștii constănțeni continuă acțiunile împotriva celor certați cu legislația rutieră. Oamenii legii ”au parte”, zilnic, de indivizi care se încumetă să se urce la volan și să conducă pe drumurile publice din județ, fără a avea permis de conducere.

Astfel, la data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 18.50, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din localitatea Horia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 1 au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 03.45, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Margaretei din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cele 3 cauze, au fost întocmite dosare penale.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.