Doi bătrâni au murit în spitalele constănțene, din cauza COVID-19

0
758
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Ap. Andrei“ Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Peste 80 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost înregistrate în județul Constanța, în ultimele 24 de ore. Din păcate, s-au raportat și două decese cauzate de noul coronavirus.

În intervalul 23.09.2020 (10:00) – 24.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 41 de decese (25 de bărbați și 16 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 30-39 de ani, două decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, opt decese la categoria 50-59 de ani, unsprezece decese la categoria de vârstă 60-69 ani, nouă decese la categoria de vârstă 70-79 ani și nouă decese la categoria de peste 80 de ani.

38 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, doi pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Potrivit Instituției Prefectului – Județul Constanța, în județul nostru au fost raportate două decese, în ultimele 24 de ore.

Deces nr 58: Bărbat, 74 de ani, Constanța, comorbidități (boală pulmonară obstructivă cronică), decedat la Spitalul Municipal Medgidia. 
Deces nr 59: Bărbat, 62 de ani, Constanța, comorbidități (boală pulmonară obstructivă cronică, boală hepatică, varice esofagiene), decedat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Confirmat pozitiv după deces.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.