Mircea Dobre are altă viziune în ceea ce privește Portul Turistic Tomis: o zonă de promenadă care să ducă până în stațiunea Mamaia

0
478
oznorCO

Mircea Titus Dobre, candidat la primăria Constanța, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre proiecte ce ar urma să vină în beneficiul cetățenilor.


Săptămâna trecută a prezentat un proiect ce are în vedere schimbarea îmfățișării cartierului Poarta 6, iar de această dată a prezentat proiectul pentru cartierul Faleză Nord.

“Proiect Faleză Nord va include 6 parcări, doar una supraterană, restul subterane, cu un număr total de 2200 de locuri. Trebuie o resistematizare a circulației în cartierul Faleza Nord, trebuie făcut sensul unic până la strada Grozești, este o chestiune logică, este vorba de atenție, sensul unic de acolo, nu este gândit bine. Se vorbea de șoseaua de coastă, dar de ce să o facem. Trebuie să ne gândim altfel”, a spus Dobre.

Punând punctul de “i”, Dobre se gândește că, în loc de șoseaua de coastă, ar fi mai utilă o zonă de promendată care să pornească din Portul Turistic Tomis.

“Din Portul Tomis, să se facă o zonă de promemadă până în stațiunea Mamaia. Terenurile retrocedate să fie folosite pentru zona de promenadă, sunt terenurile municipalității”, a spus Mircea Dobre.

oznorCO

Comandat de Partidul Pro România – Filiala Constanta
Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod AEP 21200010

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.