Doi constănțeni au vrut să intre în țară folosind teste PCR falsificate

0
250
Imagine cu rol ilustrativ, Foto: Poliția de Frontieră

Polițiștii de Frontieră din cadrul PFT Vama Veche au depistat doi români care intenționau să intre în țară încercând să înșele vigilența oamenilor legii. Mai exact, în contextul pandemiei și al restricțiilor aferente, aceștia au prezentat două teste PCR negative care, în urma verificărilor, s-au dovedit a fi falsificate.

Cele două persoane, domiciliate în Constanța, s-au ales cu dosare penale pentru uz de fals și alte infracțiuni privind legislația transfrontalieră.

„În data de 23 martie, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific unui autoturism, înmatriculat în România, la bordul căruia se aflau doi cetăţeni români în vârstă de 26, respectiv 54 ani, cu domiciliul în judeţul Constanţa. Cu ocazia controlului efectuat, aceştia au prezentat reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa, prezenţi în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, două teste PCR cu rezultate negative pentru detecţia infecţiei cu virusul SARS-CoV-2“, se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.