Doi greci vor să construiască o clădire de birouri în cartierul Universitate din Constanța

2
1582
foto cu rol ilustrativ

Verdigal Investment, societate controlată de doi cetățeni greci, urmează să construiască o clădire ce va avea funcțiunea de birouri, în cartierul Universitate din municipiul Constanța. În acest sens, a fost depus la instituția abilitată de mediu memoriul de prezentare al obiectivului de investiții.

Se propune, astfel, edificarea unui imobil având regim de înălțime subsol, demisol parter și trei etaje compus din zona de parcare la subsol și demisol, zona de birouri și săli de studio la parter și etajele superioare. Imobilul, din punct de vedere arhitectural, va fi tratat în stil modern minimalist. Valoarea investiției la această fază, conform devizului general estimativ, este de 8.648.999 de lei, plus TVA, iar perioada de implementare va fi de 36 luni de zile de la data emiterii autorizației de construire.

Precizăm faptul că, în luna februarie a.c., firma cu sediul în București a depus o solicitare la instituția abilitată de mediu din Constanța pentru acordul de mediu, în vederea construirii unui imobil S+D+P+3E, cu funcțiunea de servicii și birouri, propus a fi amplasat pe strada Topazului numărul 4 din municipiul Constanța.

Verdigal Investment SRL a fost înființată în anul 2019, având sediul pe strada Oițelor numărul 7 din Sectorul 4 al Bucureștiului. Asociații firmei sunt doi cetățeni greci, Galanakis Grigorios, cu 90% din capitalul social, și Pouli Georgia, cu 10% din capitalul social. Cifra de afaceri raportată în anii 2019 și 2020 a fost de zero lei, iar în anul 2020 datoriile erau de 2.661.811 lei.

Loredana MIHAI

Citește și:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.