Doi minori dispăruți din Galați, căutați la Constanța. I-ați văzut?

0
234
Minori dați dispăruți la Galați

Poliţişti din cadrul Secției 3 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui DRAGOMIR AMALIA-SARA, de 13 ani și BUGANU ANDREI, de 14 ani, ambii din municipiul Galați.

În cursul zilei de ieri, cei doi au părăsit în mod voluntar domiciliul, fără a reveni până în prezent. Din informațiile obținute până la acest moment, minorii ar fi ajuns în municipiul Constanța cu trenul, în cursul zilei de astăzi.

SEMNALMENTE 

Minora are 1,68 m înălțime, greutate 75 de kilograme, constituție corpolentă, păr șaten, până la umeri, față rotundă, ten caucazian, ochi căprui, purta cercei în formă de inimioară.

Minorul are 1,75 m înălțime, greutate 60 de kilograme, constituție slabă, păr negru, tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu, față ovală.

ÎMBRĂCĂMINTE

La data plecării, minora purta o geacă de culoare bleumarin cu glugă și puf, pantofi sport de culoare albă.

La data plecării, minorul purta o geacă de culoare bleumarin cu glugă, pantofi sport de culoare vinișie și avea asupra sa un rucsac de culoare portocalie cu bleumarin.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611.364.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.