Doi morți într-o zi: unul la Leroy Merlin, celălalt la Dedeman; au fost alertate autoritățile

0
6600
Șofer de camion decedat în timpul programului de lucru

Un șofer de camion a decedat, în cursul zilei de marți, 4 august a.c., în parcarea magazinului Leroy Merlin din Constanța, iar un agent de pază de la Dedeman – Agigea a murit în cursul diminețși aceleiași zile.

Privind incidentul de la Leroy Merlin, potrivit martorilor, șoferul de camion, un bărbat de 41 de ani, a decedat în timp ce descărca marfa, ca urmare a unui stop cardio-respirator. Până la ora 14:30, reprezentanții ITM nu au fost anunțați oficial despre acest caz, potrivit directorului instituției, Eugen Bola. La momentul postării acestei știri, corpul neînsuflețit al bărbatului se afla în remorca camionului pe care îl conducea.

Referitor la acest caz, directorul ITM, Eugen Bola, ne-a declarat că vor fi anunțați, mai mult ca sigur, despre acest incident.

Noi nu am fost informați oficial despre acest caz, dar mai mult ca sigur ne vor anunța. Nu riscă nimeni amenzi în astfel de situațșii. Pe de altă parte, trebuie aflat la cine era angajat șoferul respectiv, dacă lucra pentru Leroy Merlin sau pentru altă societate, sunt lucruri esențșiale necesare derulării unei anchete”, ne-a declarat directorul ITM Constanța

Un alt caz de deces a fost înregistrat la Dedeman-Agigea, acolo unde, în cursul dimineații, unui agent de securitate i s-a făcut rău.

”Am fost informat că a decedat un agent de pază. Evenimentul mortal este înregistrat la Dedeman (Agigea – n.r.), în jurul orei 7:30. Unui agent de securitate i s-a făcut rău la locul de muncă, s-a solicitat ajutor la locul de muncă, a fost apelat serviciul 112, a sosit rapid o ambulanță, s-au efectuat manevre de resuscitare, numai că, din păcate, nu a răspuns și s-a constatat decesul”, a declarat pentru Focus Press, Eugen Bola, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanța.

În ambele cazuri au fost deschise anchete pentru a se stabili cu exactitate cauzele

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.