Doi sirieni depistați ascunşi pe osia unui automarfar, la P.T.F. Ostrov

0
195
Foto Arhivă

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Ostrov au depistat, ascunşi sub osia unui automarfar, doi cetățeni din Siria care încercau să intre ilegal în România.

La Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, județul Constanța, s-a prezentat, sâmbătă, 6 februarie, pentru a intra în ţară, un cetăţean turc, la volanul unui ansamblu rutier, înmatriculat în Romania. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire materiale de construcţii din Turcia pentru o societate din România.   

În urma controlului efectuat de către asupra ansamblul rutier poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi sub osia  remorcii, doi bărbaţi fără documente de identitate asupra lor.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul punctului, unde s-a stabilit că cei doi sunt cetățeni din Siria, în vârstă de 44, respectiv 22 de ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor, aceștia au mai declarat că au încercat să intre ilegal în România cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, cetăţenii străini fiind preluați, conform Acordului de readmisie între România și R. Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din statul vecin.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.