Doi tulceni s-au ales cu dosar penal pentru lovirea soțiilor cu care erau în proces de divorț

0
266
Echipaj al IJJ Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

Aflați în plin proces de divorț, doi tulceni care nu au putut trece peste această situație și și-au agresat soțiile, s-au ales cu dosare penale după intervenția jandarmeriei.

O patrulă a Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea a fost solicitată în seara de 5 septembrie prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, să se deplaseze pe strada Babadag, din municipiul Tulcea, unde în parcarea unei societăți comerciale, era semnalată o agresiune fizică între doi soți.

Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat o femeie care a declarat verbal faptul că în urma întâlnirii cu soțul cu care se află în proces de divorț, în vederea încredințării celor doi copiii pentru a petrece cu zi cu tatăl, acesta a agresat-o fizic, adresându-i cuvinte și expresii jignitoare. Femeia a declarat, de asemenea, faptul că soțul ei i-a sustras și telefonul mobil atunci când a plecat.

 Persoana în cauză nu a fost identificată la fața locului, însă jandarmii au procedat la stabilirea identității și întocmirea actelor de sesizare  pentru săvârșirea infracțiunilor de „Lovirea sau alte violențe“, „Violență în familie“ și „Furt“.

De asemenea, persoana vătămată a fost transportată la Poliția Municipiului Tulcea în vederea întocmirii formularului de risc.

A doua zi, pe 6 septembrie, în jurul orei 14:20, jandarmii tulceni au fost solicitați iar prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112,  să se deplaseze pe strada Eternității, din municipiul Tulcea, unde, era semnalată o agresiune fizică între doi soți.

În urma verificărilor efectuate și a declarației verbale a victimei, jandarmii au stabilit faptul că cei doi soți se aflau în proces de divorț, iar pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și a consumului de alcool, soțul și-a agresat fizic soția, lovind-o cu pumnul în zona feței.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de „Lovirea sau alte violențe“ și „Violență în familie“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.