Doliu: A murit poliţistul Ion Pricop

0
603

Ion Pricop, unul dintre cei mai cunoscuţi angajaţi ai IPJ Constanţa, s-a mutat la ceruri. Poliţistul se pensionase de câţiva ani şi urma să aibă o viaţă tihnită, alături de familie. Din păcate însă, în noaptea de marţi spre miercuri, poliţistul a murit, fiind infectat cu SARS-CoV-2.

Boala s-a declanşat brusc, fiind internat în urmă cu câteva zile în spital. Din păcate, organismul i-a cedat, familia şi prietenii fiind cei care au anunţat nenorocirea: Ion Pricop nu mai este printre noi! Familia a anunţat că, din păcate, nu a putut fi organizat un priveghi, având în vedere virusul care l-a ucis.

Ion Pricop a fost unul dintre polițiștii care au făcut carieră și înainte de 89, și după. În ultimii ani, înainte de pensionare, polițistul Pricop s-a retras la sediul IPJ Constanța, în zona de ”recepție”, unde toate persoanele care intră în clădire sunt legitimate și înregistrate. După pensionare, acesta s-a angajat la o firmă de pază și protecție, unde avea cam aceeași activitate cu cea din ultima perioadă de la IPJ Constanța. Aici își făcuse noi prieteni, mai ales că era un om prietenos cu toată lumea și foarte vorbăreț. Timp de câțiva ani, a fost apreciat de noii săi colegi și prieteni, care îl regretă acum, după trecerea în neființă.

Dumnezeul să-l odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.