Doliu în fotbalul românesc. A murit fostul impresar Dumitru Tudor, zis “Ciorbă”: era infectat cu COVID-19

0
83
Dumitru Tudor / Foto: Facebook @tudor.agentfifa

Doliu în fotbalul românesc. Dumitru Tudor, fostul impresar, cunoscut “Ciorbă”, a murit, joi, 25 martie a.c., la vârsta de 66 de ani și era unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul românesc. Fusese internat în spital de la data de 9 martie, când a fost diagnosticat cu COVID-19.

La două săptămâni distanță, Dumitru Tudor a decedat la spitalul Sfântul Pantelimon, din București, anunță ProSport, care scrie că fostul om de fotbal avea plămânii afectați în proporție de 70%.

“După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede”, era mesajul postat de Dumitru Tudor pe Facebook, după ce a aflat că a fost depistat cu COVID-19.

dumitru tudor
Dumitru Tudor, poza pe care a pus-o pe Facebook pe 11 martie / Foto: Facebook @tudor.agentfifa

Dumitru Tudor a fost printre primii impresari români, după Revoluție. Acesta a fost jucător la echipe precum Rapid, Sportul, Delta Tulcea sau Progresul. După retragere și în paralel cu cariera de agent, “Ciorbă” a fost conducător și investitor la cluburi ca Autobuzul București, redenumită ulterior Rocar, și Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.