Doliu în presa constănțeană! A murit jurnalistul Darius Martinescu

0
1429

Doliu în presa constănțeană! Jurnalistul Darius Martinescu a încetat din viață în cursul zilei de miercuri, 13 octombrie a.c., după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

Darius Martinescu a fost redactor-șef al subredacției Dobrogea, de la ziarul România liberă, așa cum au menționat foștii săi colegi.

Regretatul jurnalist a transmis, în urmă cu ceva timp, câteva gânduri despre planurile sale de viitor în ceea ce priveşte meseria pe care o iubea atât de mult:

„Atunci când faci un reportaj, poţi să arăţi frumosul din natură şi oameni; dacă faci o investigaţie scoţi la suprafaţă ilegalităţile sistemului şi părţile urâte ale naturii umane. După aproape două decenii de frumos şi urât la Observator de Constanţa, Jurnalul de Constanţa, Jurnalul Naţional, România Liberă, Ziarul Timpul, Ecomunitate, Avocatura.com. Jurnal de Investigatii, Ziarul de Investigatii şi Dobrogea TV, atunci când te uiţi în jurul tău constaţi că nu s-a schimbat nimic. Şi atunci vrei să faci tu ceva care să schimbe măcăr un pic lucrurile în direcţia bună. Eu o să încerc şi voi o să decideţi dacă am făcut bine sau nu.”, scria Darius la descrierea sa de pe site-ul constantanoastra.ro.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.