Doliu la Curtea de Apel Constanța: un judecător a trecut în neființă

0
687
Curtea de Apel Constanța

Un fost judecător al Secției Civile din cadrul Curții de Apel Constanța, Vanghelița Tase, a decedat. Cu această ocazie, colegii acesteia au transmis un mesaj de condoleanțe.

Colectivul Curtii de Apel Constanța a primit cu profund regret vestea încetärii din viață a doamnei Vanghelița Tase, fost judecätor în cadrul instanței.

Colegă apropiată, aceasta s-a dedicat profesiei de judecätor timp de peste 30 de ani, flind un om blând, modest, devotat și de încredere. Toți cei care au avut bucuria de a lucra cu ea îi vor purta o neștearsä amintire.

Pe aceastä cale transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu sä o odihneascä în pace”, se arată în comunicatul instanței.

În 2018, președintele României, Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcție a magistratului, ca urmare a pensionării, însă, până în 2017, judecătorul Vanghelița Tase a preferat să activeze și după ce a împlinit vârsta legală de pensionare, cerând avizul anual de menținere în funcție, după împlinirea vârstei de 65 de ani.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.