VIDEO. Nuntă la mare, pe plaja din Venus: un concept romantic şi îndrăzneţ pentru tinerii îndrăgostiţi

0
1084

Pandemia a dat peste cap multe planuri de vacanţă, de petreceri, de nunţi sau botezuri. Se speră însă ca din acest an să se revină la normalitate. Indiferent dacă se va reveni la condiţiile de dinainte de pandemie sau nu, viaţa merge înainte şi există la îndemâna cuplurilor variante absolut senzaţionale în ceea ce priveşte organizarea momentului când spun “DA” sau de petrecere cu invitaţii.

Ce poate fi mai romantic decât o ceremonie la malul mării, cu picioarele în nisip, iar apoi o petrecere cu invitaţii într-un local cu priveliştea tot spre mare? Pe plaja 360 Lounge Turquoise Hotel, conceptul “Nuntă la mare” oferă cuplurilor ocazia să-şi pună în aplicare cele mai îndrăzneţe sau originale dorinţe. Foarte multe cupluri doritoare să spună “DA” la malul mării au venit din alte localităţi, însă nici constănţenii nu au ratat ocazia – ne spune Ramona Macovei, reprezentant “Nuntă la mare”. “Nuntă la mare” se ocupă de fiecare detaliu al nunţii, aşa că mirii şi invitaţii lor au o singură misiune: să se bucure de ziua cea mare!

Ce anume se poate organiza în staţiunea Venus, pe plaja 360 Lounge Turquoise Hotel, şi care sunt recomandările specialistei – puteţi urmări în materialul VIDEO.

https://almiraevents.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.