“Doreii” din Constanța lovesc din nou! Tot cu stâlpișorii “lui Babu”

1
2883

Noua administrație locală nu renunță să monteze, în continuare, vestiții stâlpișori (“ai lui Babu”) pe trotuarele din Constanța. Iar “Doreii” de la Confort Urban nu țin cont de nimic.

O constănțeancă a fotografiat cum mai mulți angajați ai Confort Urban montau stâlpișori în zona Delfinariu, fără să țină cont că urmau să blocheze sau să facă dificilă ieșirea a două autoturisme deja parcate.

Indignată, aceasta a transmis un mesaj primarului Vergil Chițac: „Si tradiţia stâlpișorilor continuă cu succes. S-au dus naibii 5-6 locuri de parcare dintr-o zonă și așa extrem de aglomerată, mai ales pe timpul verii, la Delfinariu.

Să ne zică nea Chițac ce facem cu mașinile, levităm cu ele, le vindem, le parcăm la el la Eforie!??!

Mai întâi dați alternative, apoi distrugeți, dle Chițac!! Faceți o parcare supraetajată la cap de linie 102, este teren din belșug, abia apoi anulați puținele locuri unde se mai putea parca în zonă!“

La întrebarea „De ce încă se mai montează vestiții stâlpișori în oraș?“, Biroul de presă al Primăriei Constanța ne-a transmis sec: „Trotuarul este spațiu rezervat pietonilor“.

Corect, dar după cum ne aducem aminte, în diverse interviuri din campania electorală, actualul primar al Constanței declara că suspectează chiar un „parandărăt“ în cazul stâlpișorilor, că fiecare ar costa 2 euro, dar Confort Urban le-a achiziționat cu 6 euro. 

În plus, despre montarea stâlpișorilor Vergil Chițac susținea că aceasta este o măsură aberantă atâta timp cât nu se iau și alte măsuri pentru suplimentarea locurilor de parcare și decongestionarea traficului.

Așadar, n-a fost nicio „afacere“ în cazul stâlpișorilor sau aceasta a fost preluată de oameni noi? Celelalte măsuri despre care vorbea edilul-șef în campanie când se vor lua, că stâlpișorii încă se montează?

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

  1. Sunt curios asa pentru prieteni dar cele 100 de locuri de la Bulevard pe partea cu Delfinariu ce sunt . Vad ca putina miscare strica , toti sunt bolnavi in stadiu terminal si nu se pot deplasa mai mult de 15 m si trebuie sa lasam masina in buza scarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.