VIDEO. Aleșii, sub lupa FOCUS PRESS: Și consilierul local Caragheorghe joacă la pariuri

0
256

Dumitru Caragheorghe, directorul general al Cardinals Motors, se află la primul mandat de consilier local, din partea U.S.R. Acesta este vicepreședinte al Organizației Municipale Constanța a U.S.R.

Consilierul local U.S.R. este licențiat în Economie la Universitatea „Ovidius“ din Constanța, finalizând și un master în 2005, la Universitatea Maritimă – Managementul Transportului Maritim și Multimodal.

A lucrat ca analist financiar la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, apoi la Banca Românească, manager financiar, iar apoi director general, din 2012 și până în prezent, la Cardinal Motors.

Caragheorghe se descrie, în C.V., ca director executiv cu vechime de 15 ani conducere în industria auto, facilitator și constructor de echipe de management economic și tehnologic, și de dezvoltare a produselor, abilități dovedite în rețea, construirea de parteneriate fructuoase cu sute de clienți și creșterea profitului. Combinarea cunoștințelor economice cu industria auto pentru realizarea strategică a rezultatelor financiare. Orientat spre rezolvarea problemelor“.

Pe perioada masterului, alesul local a fost secretarul general al Oceanic Club, apoi membru în JCI Constanța, iar în 2016 a fondat Asociația Verde Urban, al cărei președinte este.

Potrivit declarației de avere, Caragheorghe are un apartament de 82mp în Năvodari, cumpărat în 2007. Și câteva conturi la Unicredit, în care a economisit peste 140.000 de lei. Dar acesta a declarat și un credit cu ipotecă la aceeași bancă, de peste 44.000 de euro, contractat în 2008.

În 2019, consilierul local a încasat salarii, de la Cardinal Motors S.R.L., de peste 115.000 de lei în total, iar pentru închirierea apartamentului din Năvodari a primit 13.661 de lei. Ca venituri în 2019, acesta a mai declarat 202 lei de la Superbet Online și 223 de lei dobânzi de la contul de economii.

Potrivit declarației de interese, Caragheorghe a încasat de la Cardinal Motors Constanța S.R.L., în 2020, un salariu lunar de 8.760 de lei, neobținând niciun beneficiu financiar ca administrator special al Cardinal Motors S.R.L., aflată în reorganizare.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.