Dosar penal deschis după decesul pilotului Adrian Răspopa

0
142
FOTO: Facebook

Polițiștii din Iași au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul pilotului Adrian Răspopa, care a murit la spital în urma unui accident produs în timpul unei probe speciale a Raliului Iaşiului.

„Având în vedere decesul pilotului la Raliul Iaşiului, ce a avut loc la data de 4 septembrie a.c., poliţiştii au întocmit dosar penal de ucidere din culpă, fiind dispusă necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului şi luării măsurilor legale care se impun“, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Sâmbătă, în timpul Probei Speciale 2, maşina în care se afla echipajul format din Adrian Răspopa şi copilotul Cosmin Diacu a intrat într-un cap de pod la Hadâmbu, iar apoi a ieşit în decor.

Cei doi au fost transportați cu elicopterul la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, Adrian Răspopa fiind în comă din cauza multiplelor leziuni grave de la nivelul bazinului, abdomenului şi a traumatismelor cranio-cerebrale. În timpul operației, acesta a decedat, medicii au încercat să-l resusciteze, dar nu a mai putut fi salvat.

După moartea pilotului, conducerea Raliului Iaşiului a decis oprirea tuturor probelor aflate în desfăşurare şi anularea etapei.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.