Dosare penale pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului

0
28
Sursa foto- IPJ Constanța

Polițiștii au deschis, din nou, mai multe dosare penale pentru încălcarea normelor rutiere.

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Bradului din satul Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 04.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat), bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilitul că autoturismul în cauză i-ar fi fost încredințat de către o femeie, de 50 de ani, deși aceasta ar fi cunoscut faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.