Supărat că și-a pierdut câinele, un tulcean a lovit două mașini cu pumnii și picioarele

0
325
Tulceanu și-a vărsat nervii pe două mașini. FOTO IJJ Tulcea

Un bărbat din municipiul Tulcea s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce a lovit cu pumnii și picioarele două mașini. Acesta le-a declarat jandarmilor alertați prin 112 de către trecători că a reacționat așa pentru că și-a pierdut câinele.

În data de 11 aprilie, jandarmii din cadrul IJJ Tulcea, aflaţi în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de o femeie, care a reclamat faptul că un bărbat se manifestă agresiv, lovind o mașină parcată pe strada Gării, din municipiul Tulcea.

Jandarmii deplasați la fața locului au identificat o femeie, în vârstă de 30 de ani, care a declarat faptul că a apelat la sprijinul jandarmilor, întrucât,  în jurul orei 18:30, în timp ce se afla în mașina sa, parcată pe strada Gării, a observat un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, care se manifesta agresiv. Acesta i-a lovit cu pumnii capota mașinii și apoi s-a deplasat la o altă mașină parcată în zonă, lovind-o cu picioarele și distrugându-i numărul de înmatriculare. După toate cele întâmplate, bărbatul a părăsit zona unde s-a produs evenimentul.

Femeia le-a indicat jandarmilor câteva semnalmente cu privire la cel în cauză, astfel că, imediat forțele de ordine l-au identificat pe bărbat în zona falezei municipiului Tulcea. Acesta le-a declarat jandarmilor că recunoaște faptul că a lovit cu pumnii o mașină și cu picioarele o altă mașină, distrugându-i numărul de înmatriculare. El a precizat că se afla la plimbare cu câinele său, iar la un moment dat l-a pierdut din vedere. Într-un moment de furie, deoarece nu își mai găsea animalul de companie, bărbatul a devenit agresiv și a lovit cu pumnii și picioarele cele două mașini. Într-un final și-a găsit animalul de companie, continuându-și plimbarea.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.