Dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului, la Constanța

0
129
Surs foto - IPJ Constnța

La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 3.45, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 4  Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Pietrenilor din localitatea Peștera, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism, pe DC 85, în localitatea Piatra, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conducătorul auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.