Dosare penale pentru infracțiuni în traficul rutier, la Constanța

0
121
Polițiștii au aplicat sancțiuni. FOTO IPJ Constanța

Mai mulți indivizi s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni în traficul rutier.

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 10.50, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada Liliacului din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 19.45, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat o femeie, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226, în localitatea Râmnicu de Jos, fără a poseda permis de conducere corespunzător vehiculului condus și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.