Dosare penale pentru mai mulți șoferi care au condus după ce au consumat alcool

0
38
Foto-arhivă

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un tânăr, de 17 ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Zmeurei din localitatea Agigea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conducătorul auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Revoluției din orașul Hârșova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.